طراحی و کاربرد سنسور غیر آنزیمی بر پایه چهارچوب­های آلی-فلزی به منظور تعیین همزمان کربوفورن و کربوریل در میوه و سبزیجات


در این پروژه، یک سنسور جدید، پایدار و حساس برپایه چهارچوب­های آلی-فلزی (MOF) ساخته شده است که در سال­های اخیر توجه زیادی را در کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی به خود جلب کرده است. ساختار متخلخل MIL(Fe)-101 و MIL (Fe)-53 از خانواده ترکیبات آلی-فلزی هستند که با یک روش حلال گرمایی ساده ساخته شده است. نانوذرات کاهش یافته گرافن اکساید 35 MIL-101 برای اصلاح الکترود شیشه ای کربن برای تعیین کربوفورن (CBF) و کرباریل (CBR) استفاده شده است. تخلخل کامپوزیت­ها پاسخ ولتامتری CBF و CBR در محلول مخلوط را به میزان زیادی افزایش می دهد که تعیین همزمان هر دو آفت کش کرببامات را امکان پذیر می­کند. شناسایی MIL (Fe)-101 و MIL(Fe)-53 بوسیله FT-IR ، XRD، BET و SEM انجام شد. و در نهایت، حسگر معرفی شده، در شرایط بهینه به ترتیب برای CBF و CBR کمترین حد تشخیص 2/1 و 5/0 nM در ناحیه خطی 5-200 nM و 1-300 nM را نشان داد. این سنسور غیر آنزیمی با موفقیت برای بررسی کریبامات باقی مانده در نمونه­های میوه و سبزیجات استفاده شد.

طراحی، پیاده سازی و اجرا: ایران سایت

شرکت فرین بهبود تشخیص 

تولیدکننده ی کیت های تشخیص سریع

Empty
Click + to add content
Empty
Click + to add content